Cum sa faci Mountain Dew sa straluceasca !

Cum sa faci rachete din chibrite! :D


Cum sa scoti fum din degete! :D

Cum sa iti protejezi pozele cu parola sau sa le faci invizibile! :D

Cum sa faci pasarea din Prison Break! :P


miercuri, 21 noiembrie 2007

Cel mai subtire telefon din lume

Modelul SGH-U100, care face parte din gama Samsung Ultra II, este cel mai subtire telefon din lume, masurand numai 5,9 mm grosime.

In ciuda dimensiunilor reduse, telefonul este dotat cu functii complete si are o camera de 3,2 megapixeli, cu inregistrare video si autofocus. Cu un ecran color TFT 262K, U100 are un design simplu si elegant si se poate lauda cu un player audio care permite redarea in fundal, Bluetooth 1.2 si iesire TV.

Acestui model nu ii lipsesc nici functiile uGo sau Mobile Tracker. Datorita uGo, telefonul reactioneaza la schimbarile de locatie si de ora, afisand pe ecran imagini, animatii si elemente grafice diferite. Prin Mobile Tracker, posesorii lui U100 pot fi instiintati in cazul in care este introdus in telefon un alt SIM decat cel care le apartine, fara acordul lor.

Create nu numai pentru a uimi prin design, ci si prin tehnologia inovatoare si functiile generoase, telefoanele din gama Ultra II mai ofera optiuni precum Mesaj SOS, editor de imagine avansat, Music Library, Smart Messaging, Smart Search si Smart LCD.

Cel mai subtire telefon din lume este deja disponibil in Romania la partenerii autorizati Samsung, la un pret de aproximativ 950 RON.

Niciun comentariu:

Demascare pe Messenger